Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Stručni seminar za ogulinske frizere 2009

U Udruženju obrtnika Grada Ogulina, poslijepodne, 7. studenoga 2009., održan je stručni seminar šišanja, friziranja i tretmana kose primjenom najnovijih tehnika i proizvoda.

Seminar s gđom. Jadrankom Šepek i njenim suradnicima frizerske struke iz Zagreba, dogovorila je predsjednica ogulinske sekcije frizera gđa. Marija Poljak. Gosti su od 13.00 do 16.00 sati pripremali realizaciju seminara u frizerskom salonu Obrtničke i tehničke škole Ogulin. Za tu prigodu su Školi poklonili kutiju materijala za tretman kose i mikroskop za promatranje vlasišta koji će odlično doći u nastavnom predmetu dermatologije u naukovanju učenika za frizersko zanimanje.


Stručni seminar za ogulinske frizere 2009
Priprema djevojaka - modela u frizerskom salonu Obrtničke i tehničke škole Ogulin

 

U 16.00 sati su pripremljene djevojke - modele odvezli u Udruženje obrtnika na početak održavanja seminara. Prezentirali su najnovije načine i tehnike bojanja kose i izrade pramenova, modna šišanja s najnovijim proizvodima na bazi suncokretovog ulja, te s primjenom biljnih preparata bez amonijaka na izradi trajne frizure, te upoznali sudionike seminara s problemima vezanim za opadanje kose, peruti, seboree, masnog vlasišta i suhe kose.

 

Stručni seminar za ogulinske frizere 2009
Seminar iz frizerske struke za frizere Ogulina i susjednih mjesta

 

Sam seminar je bio zanimljiv, učesnici su dobili tiskane materijale i časopise medijskog pokrovitelja, gđe. Nere Barbarić, organizirano je i nagradno izvlačenje odlaska u toplice Sv. Martina na Muri za dvije osobe, a sretna dobitnica je gđa. Snježana Stošić.  S uplatom sudjelovanja frizeri su dobili proizvode za unutrašnji i vanjski oporavak kose na bazi algi iz mora, ampule za dohranu i usporavanje starenja kose, pjene s mineralima, te blanš za plave pramenove na bazi suncokretovog ulja.

ip

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik