ogulin

Novosti

13

Stu

Župan Damir Jelić posjetio Ogulin

  • Članak napisao/la, administrator

Župan Damir Jelić posjetio Ogulin

U okviru plana obilaska gradova i općina, te ustanova i tvrtki u vlasništvu Karlovačke županije, župan Damir Jelić posjetio je 10. studenoga Grad Ogulin. Sa svojim zamjenicima i pročelnicima  upravnih odjela posjetio je osnovne i srednje škole, Učenički dom, Dom zdravlja i Opću bolnicu i bolnicu hrvatskih branitelja Ogulin.

Župan Damir Jelić posjetio Ogulin

Cilj ovoga posjeta, prema riječima župana, je upoznati se osobno kako bi bolje komunicirali, surađivalo i rješavali probleme. Nakon obilaska gradskih ustanova župan se susreo sa gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem i njegovim suradnicima u Gradskoj vijećnici.

Župan Damir Jelić posjetio Ogulin

Gradonačelnik Domitrović upoznao je župana sa planiranim projektima koji su od velike važnosti za razvoj Grada Ogulina, kao što su izgradnja prometne zaobilaznice, komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Ogulin, kao i planirani projekti u suradnji s Hrvatskim vodama na projektu Retencije Ogulin – obrana Ogulina od poplave i s tim u vezi čišćenje 1500 metara dugog špiljskog sustava Đulinog ponora, kao i sanacija klizišta Ulice Šetalište Krlenac.

Župan Damir Jelić posjetio Ogulin

Županija će se uključiti u rješavanje problema imovinsko pravnih poslova oko Retencije Ogulin uključivanjem svih raspoloživih pravnika u taj posao. Od interesa je županije da kontinuirano prati projekte od važnosti za Grad Ogulin, izjavio je župan Jelić na kraju svog posjeta Ogulinu.

Karmela Matić 

 

10

Stu