ogulin

Novosti

21

Vel

Teniski prvak Hrvatske na prijemu kod gradonačelnika

  • Članak napisao/la, administrator

Ivana Karla Bana, prvaka  u Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za juniore do 16 godina i prvog na rang listi Hrvatskog teniskog saveza u istoj kategoriji, primio je u svom uredu gradonačelnik Dalibor Domitrović.

Prijemu su nazočili zamjenici gradonačelnika Daniel Vukelja i Ivana Salopek Šumonja, te predsjednik Teniskog kluba Ogulin Marijan Magdić, trener Mario Pavić i Karlov otac Ivan Ban.

Gradonačelnik je čestitao Karlu na velikom  uspjehu, predavši mu priznanje i skromni poklon.  Postavši prvakom Hrvatske i  zauzevši prvo mjesto na rang listi tenisača do 16 godina, Karlo je postao promotor ogulinskog sporta i Grada Ogulina.

Njegov uspjeh rezultat je velike potpore roditelja,  ali i teniskog kluba u kojem Karlo trenira uz profesionalne trenere od svoje četvrte godine.

Kao i u svakom sportu , na početku karijere, sportaše ne prati država adekvatnom financijskom potporom, a svako daljnje napredovanje iziskuje velika financijska sredstva . Zato je potrebno naći sponzore koji će pratiti ovog mladog perspektivnog tenisača i koji će biti  ponos oca, Kluba i grada Ogulina.

Karmela Matić

 

21

Vel