ogulin

Novosti

02

Ožu

ProjektiKA – Sajam projeKAta u Gradu susreta

  • Članak napisao/la, administrator

U  organizaciji Županijske komore Karlovac, Karlovačke županije, Grada Karlovca i Razvojne agencije Karlovačke županije, 1. i 2. ožujka 2018. godine, u Gradskom kazalištu Zorin dom, održan je međunarodni sajam projekata.

Veliki broj  izlagača na oko 300 m² izložbenog prostora  iz Karlovačke županije i izlagači iz susjednih županija te gosti iz Novog Mesta i Bihaća predstavili su  svojim projekte.

Sajam projeKAta u Gradu susreta – ProjektiKA zamišljen je kao dvodnevna manifestacija koja izložbom i raznim oblicima stručnih predavanja afirmira projektni pristup u rješavanju razvojnih izazova. Uz izložbu projekata održane  su edukacije, radionice, okrugli stolovi i poslovni susreti.

Sajam, kao mjesto susreta uživo, stvara priliku za razmjenu ideja i inicijativa, za sklapanje partnerstava, prezentaciju vlastitih projekata i uključivanje u zanimljive projekte drugih.

Grad Ogulin je sudjelovao na sajmu projekata sa dva projekta i to projektom  obilaznice Grada Ogulina i projektom šetnice oko jezera Sabljaci.

Karmela Matić 

28

Vel