ogulin

Novosti

18

Srp

Prijem za Rukometni klub Ogulin i Ženski kuglački klub Ogulin

  • Članak napisao/la, urednik

Povodom uspjeha sportaša Rukometnog kluba Ogulin i Ženskog kuglačkog kluba Ogulin, gradonačelnik Dalibor Domitrović primio je u Vijećnici Grada Ogulina sportaše, njihove trenere i predsjednike klubova te im je tom prigodom čestitao na uspjehu i uručio priznanja.

Rukometni klub Ogulin pod vodstvom trenera Dubravka Dragičevića i predsjednika kluba Darka Pribanića osvojili su naslov prvaka 3. Hrvatske rukometne lige zapad i tako se plasirali u viši rang 2. Hrvatsku rukometnu ligu u kojoj će se natjecati slijedeće sezone.

Članica Ženskog kuglačkog kluba Ogulin Anamarija Grdić je na Svjetskom prvenstvu u Češkoj u kategoriji mlađih juniorki U18 osvojila dvije srebrne medalje, pojedinačno i u sprintu.
Na prvenstvu Hrvatske vrlo uspješne bile su u kategoriji pomlatka U11, Tara Stipetić koja je osvojila srebrnu medalju i Magdalena Stipetić brončanu, dok je Ena Begović osvojila brončanu medalju u kategoriji pomlatka U 9. Iva Francetić osvojila je srebrnu medalju u sprintu za seniorke.

Višestruko osvojenih naslova i dobivenih medalja na državnim prvenstvima imaju kuglačice Ivana Neralić i Venesa Bogdanović koje imaju dvojno članstvo u Ženskom kuglačkom klubu Ogulin i Ženskom kuglačkom klubu Mlaka iz Rijeke.

18

Srp