ogulin

Novosti

13

Lis

Prijem Udruge žena Ogulin i pobjednica u natjecanju za najbolju štrudlu Hrvatske

  • Članak napisao/la, admin

Gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović upriličio je prijem za članice Udruge žena Ogulin. Prijemu su nazočile predsjednica udruge Irena Vujasin i ovogodišnje pobjednice u natjecanju za najbolju štrudlu Hrvatske Marijanka Marković, Ankica Majetić i Nada Brozović.

Vrijedne članice Udruge žena Ogulin uključuju se u svaku aktivnost u našem gradu, događaje i manifestacije organizirane od strane Grada Ogulina, ali i drugih udruga s područja grada s kojima također jako dobro surađuju. Svakako ističemo i njihove manifestacije „Domaće u zavičaju bajke“, „Bajka od buče“ i „Bajka na tanjuru“ koje se održavaju s ciljem očuvanja tradicionalnog kulinarstva ogulinskog kraja, a posebno Ogulinske masnice. Udruga žena ostvarila je i jako dobru suradnju s udrugama žena iz drugih gradova diljem Lijepe naše.

Gradonačelnik je čestitao „Veselim Ogulinkama“ na njihovom uspjehu na Štrudlafestu u Jaškovu i zahvalio se svim članicama Udruge žena Ogulin na njihovom nesebičnom radu, znanju, predanosti, utrošenom vremenu i trudu koji daju za svoj grad, a posebno na promociji i obogaćivanju društvenog života našeg Ogulina.

Istaknuta je odlična međusobna suradnja i potpora, a gradonačelnik je prisutnim ženama uručio i simbolične poklone.

06

Lis