ogulin

Novosti

06

Lis

Gradonačelnik upriličio prijem povodom Dječjeg tjedna

  • Članak napisao/la, admin

Od 2. do 7. listopada i u našem gradu obilježava se Dječji tjedan pod geslom „Ljubav prije svega! Tjedan vještina!“. Tim povodom gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović sa svojim zamjenikom Danielom Vukeljom primio je članove odnosno volontere Društva Naša djeca Ogulin na čelu sa predsjednicom Ivonom Rendulić pored koje su bile i Ljiljana Kaurić i Glorija Domitrović, vijećnike Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina i njihovu voditeljicu Ljerku Salopek Bacanović kao i predstavnike Ogulinskih Mažoretkinja.

Čestitao je djeci njihov tjedan, a prisutnim učiteljicama njihov dan. Poželio im je dobrodošlicu na ovaj tradicionalan prijem, popričao s njima, počastio ih i pohvalio njihov rad te mnogobrojne i raznovrsne aktivnosti na kojima sudjeluju predstavljajući svoj grad Ogulin u najboljem i najljepšem svijetlu.

Predsjednica DND-a predstavila je i brojne planove i projekte koji su pred njima, od kojih je posebno izdvojila obilježavanje 38. obljetnice djelovanja DND-a Ogulin i 30. godina djelovanja Ogulinskih Mažoretkinja. Istaknuta je odlična međusobna suradnja i podrška, a razmijenili su se i prigodni pokloni.

05

Lis