ogulin

Novosti

09

Srp

Prijem članova Taekwondo kluba Ogulin

  • Članak napisao/la, administrator

Gradonačelnik Dalibor Domitrović sa zamjenicom  Ivanom Salopek Šumonja primio je članove  Taekwondo kluba Ogulin, koji su 16. lipnja 2018. godine nastupili na Kadetskom prvenstvu Hrvatske u Omišu, pod vodstvom trenera Čedomira Kosanovića.

Nastupili su Josip Šnajder u kategoriji do 45 kg, Marija Krznarić u kategoriji do 59 kg i Helena Dujmić u kategoriji  do 51 kg.

Josip Šnajder  na svom prvom nastupu na državnom prvenstvu osvojio je  brončanu medalji, nositelj je zelenog, najnižeg pojasa s kojim se može natjecati na državnom prvenstvu.

Marija Krznarić osvojila je također brončanu medalju, nositeljica je plavog pojasa,  a u četvrtfinalnoj borbi pobijedila je nositeljicu crnog pojasa.

Helena Dujmić osvojila je zlatnu medalju i postala državna prvakinja. Nositeljica je crvenoga pojasa i pobijedila je u finalnoj borbi prošlogodišnju državnu prvakinju, članicu kadetske reprezentacije Hrvatske i nositeljicu crnog pojasa.

Svima je gradonačelnik čestitao na uspjehu i promociji grada Ogulina, te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Karmela Matić

06

Srp