ogulin

Novosti

22

Vel

Prezentacija za poduzetnike – prijava za potpore putem SOM sustav

  • Članak napisao/la, urednik

Gradsko vijeće Grada Ogulina je na sjednici održanoj u prosincu prošle godine donijelo Program potpora u malom i srednjem poduzetništvu na području Grada Ogulina u 2022. godini.  Javni poziv će biti otvoren od 01 ožujka do 15. travnja 2022. godine.

Ove godine, po prvi puta, predviđeno je da se zahtjevi za potpore podnose isključivo elektronički,  putem sustava SOM natječaji.

Prijava na poziv elektroničkim putem je iznimno jednostavna. Postupak prijave je dodatno pojednostavljen i time što poduzetnici više neće morati prilagati potvrde o nepostojanju duga prema Gradu i gradskim tvrtkama kao što je to trebalo prethodnih godina već će gradske službe to same provjeriti, a obveza prijavitelja je samo u sustavu prijave iz izbornika odabrati opciju kojom izjavljuje da nema duga prema Gradu i gradskim tvrtkama te popuniti ostale tražene podatke.

Iako je postupak prijave vrlo jednostavan Grad Ogulin će u ponedjeljak, 28. veljače, u 12:00 sati, u velikog dvorani Gradske knjižnice i čitaonice, za poduzetnike održati prezentaciju SOM sustava. Tom prilikom će nazočni gradskim službama moći postavljati pitanja vezano za eventualne nejasnoće.

 

17

Vel