ogulin

Novosti

05

Svi

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetio Ogulin

  • Članak napisao/la, urednik

 

Dana 4. svibnja, predsjednik Zoran Milanović posjetio je naš grad Ogulin u pratnji svojih suradnika gđe Melite Mulić, savjetnice Predsjednika Republike za ljudska prava i civilno društvo, gđe. Ivana Pušonjić, posebne savjetnice u Kabinetu predsjednika Republike Hrvatske, doc. dr. sc. Velibora Mačkića, posebnog savjetnika Predsjednika Republike za ekonomiju i g. Željka Jovanovića, povjerenika Predsjednika Republike Hrvatske za sport.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom dočekali su predsjednika u tvrki Bjelin d.o.o., koja za naš grad ima vrlo veliku važnost u gospodarskom smislu, a predstavnici te tvrke na čelu sa direktorom Stjepanom Vojinićem upoznali su ga sa proizvodnim pogonom.

Nakon toga, predsjednik Republike nazočio je programu dodjele nagrada najboljim sportašima Grada Ogulina u 2020. godini i prigodno im se obratio istaknuvši važnost bavljenja sportom te im čestitao na uloženom trudu i radu.

 

Odrađenim posjetom zadovoljstvo su iskazali i predsjednik Milanović i gradonačelnik Domitrović koji su na samom kraju susreta popili kavu zajedno sa svojim suradnicima.

 

 

04

Svi