ogulin

Novosti

22

Ruj

Poziv na upis na poslijediplomski jednogodišnji specijalistički studij Pravo europskih integracija

  • Članak napisao/la, administrator

Pravni fakultet u Rijeci pokrenuo je prošle akademske godine poslijediplomski jednogodišnji specijalistički studij Pravo europskih integracija, koji je odslušalo preko 40 polaznika. Budući da je u tijeku upis druge generacije studenata, bila bih Vam zahvalna ukoliko biste na web stranici Vašega grada objavili informaciju o upisu na navedeni specijalistički studij. Obavijest može biti slijedećeg sadržaja:
 
Na Pravnom fakultetu u Rijeci u tijeku je upis na poslijediplomski specijalistički jednogodišnji studij PRAVO EUROPSKIH INTEGRACIJA. Detaljnije informacije o uvjetima upisa iz Natječaja nalaze se na web stranici Pravnog fakulteta u Rijeci (http://www.pravri.hr). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 091 204 7156 ili 091 548 4136.

Sveučilište u Rijeci je studente poslijediplomskih studija odlučilo potpomognuti dodjeljivanjem kredita. Više informacija o uvjetima i postupku dodjeljivanja kredita možete naći  u Pravilniku o kreditiranju studenata Sveučilišta u Rijeci koji je objavljen na web stranici Sveučilišta u Rijeci (http://www.uniri.hr/files/studenti/kreditiranje _studenata/PRAVILNIK_O_KREDITIRANJU_STUDENATA_procisceni_tekst.pdf).

Kako je sustavno obrazovanje pravnika u tijelima lokalne samouprave od velike važnosti, molila bih Vas da nam pomognete u oglašavanju ovog studija.
 

Predstojnica Zavoda za europsko i usporedno pravo
prof. dr. sc. Vesna Tomljenović              

21

Ruj