ogulin

Novosti

10

Ožu

Povodom Dana žena održana panel rasprava

  • Članak napisao/la, urednik

U utorak 8. ožujka u Gradskoj knjižnici i čitaonici, povodom obilježavanja Dana žena, održana je prigodna panel rasprava „8 za 8. – Dan žena“. Organizatori panel rasprave bili su Grad Ogulin i Udruga žena Ogulin.

Nazočne je pozdravila predsjednica Udruge žena Ogulin, Astra Malbaša Pribanić, te je ženama uputila prigodnu čestitku. Potom je gradonačelnik Dalibor Domitrović održao pozdravni govor i čestitao svim ženama njihov dan.

Panelistice koje su sa publikom podijelile svoja životna iskustva i priče bile su Ankica Bulić, Marina Gašparović, Katarina Hrelić, Marija Matovina, Blanka Plivelić, Maja Salopek, Nevenka Šajn Dujmić i Danijela Tomić. Raspravu je moderirala Mihaela Milanović Poljak.

U raspravu se uključila i publika, a svoja mišljenja o važnoj ulozi žene iznio je i muški dio publike, među kojima i gradonačelnik Dalibor Domitrović te njegovi zamjenici Daniel Vukelja i Siniša Ljubojević kao i predsjednik ogulinskog Gradskog vijeća Marinko Herman.

Za ovu prigodu sudionice su odjenule posebne majice koje su u znak zahvale dobile od Grada, a želja svih sudionica i organizatora je da ovo događanje poprimi tradicionalan karakter.

09

Ožu