ogulin

Novosti

19

Lip

Potpisivanje Ugovora o radovima na rekonstrukciji dijela ulice Augusta Šenoe i dijela ulice Ivana Gorana Kovačića – I faza

  • Članak napisao/la, urednik

U Maloj gradskoj vijećnici Grada Ogulina potpisan je Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji dijela ulice Augusta Šenoe i dijela ulice Ivana Gorana Kovačića – I faza između gradonačelnika Dalibora Domitrovića ispred Grada Ogulina i tvrtke Lidar d.o.o. zastupana po direktoru Dariu Lipošćaku. Ponuda ponuditelja Lidar d.o.o. je u potpunosti udovoljila svim uvjetima iz  dokumentacije o nabavi i temeljem kriterija za odabir ponude ocijenjena je kao ekonomski najpovoljnija ponuda te su se protekom roka mirovanja stvorili uvjeti za potpisivanje ovog Ugovora.

Radovi obuhvaćaju građevinske radove (pripremne i zemljane radove, radove na izgradnji kolničke konstrukcije, radove na površinskoj odvodnji i kanalizaciji), elektroinstalacijske radove, te ostale troškovnikom predviđene radove.

Rekonstrukcija ovog dijela prometnice proteže se uzduž nožice nasipa željezničke pruge M202 Zagreb glavi kolodvor – Rijeka odnosno od ulice A. Šenoe (od kućnog broja 8.) do ulice I. G. Kovačića (do kućni broj 16). Radovi će započeti 01. srpnja 2020. godine. Ukupna vrijednost radova je 2,7 mil. kn sa PDV-om. Grad Ogulin je od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, putem njihovog Programa podrške brdsko-planinskim područjima, za ovaj projekt osigurao sufinanciranje u iznosu od 300 tisuća kuna.

19

Lip