ogulin

Novosti

16

Stu

Potpisivanje sporazuma o suradnji na projektu Retencije Ogulin

  • Članak napisao/la, administrator

Potpisivanje sporazuma o suradnji na projektu Retencije Ogulin

U Gradskoj vijećnici Grada Ogulina potpisan je Sporazum o suradnji na rješavanju imovinsko pravnih odnosa na projektu Retencije Ogulin. Svrha ovoga sporazuma je angažiranje pravnika Karlovačke županije te županijskih ustanova i tvrtki na poslovima imovinsko-pravnih odnosa u projektu „Retencije Ogulin“, a u cilju ubrzanja postupaka i brže realizacije projekta.

U nazočnosti gradonačelnika Grada Ogulina Dalibora Domitrovića sa suradnicima i saborskih zastupnika 7. izborne jedinice Davora Ive Stiera, Marije Jelkovac i Tomislava Klarića sporazum je potpisao župan Karlovačke županije Damir Jelić, generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković te ravnatelji Županijske uprave za ceste Karlovac Stjepan Turković, Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA Viktor Šegrt, Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS Marija Tufeković, Opće bolnice Karlovac Ervin Jančić i Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin Josip Zorko.

{vsig}galerija202{/vsig}

Nakon obavljenog posla u Ogulinu pet timova po dva pravnika preuzet će poslove na rješavanju imovinsko pravnih odnosa na projektu obrane od poplave Grada Karlovca.

Karmela Matić 

14

Stu