ogulin

Novosti

11

Srp

Ogulinski sportaši ponovno uspješni

  • Članak napisao/la, urednik

Članovi Taekwondo kluba Ogulin , braća Antonijo i Josip Šnajder, te članica Ženskog kuglačkog kluba OgulinKA i Sportskog društva slijepih Karlovac, Ljerka Wolf, na državnom i europskom natjecanju postigli su vrhunske rezultate.

Tom prigodom primio ih je u svom uredu gradonačelnik Dalibor Domitrović sa zamjenicima, te im čestitao na uspjehu i uručio priznanja.
Braća Antonijo i Josip Šnajder nastupili su na Prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore koje se održalo u Splitu 15. i 16. lipnja 2019. godine. Antonijo je u kategoriji kadeta do 33 kg postao prvak države, a njegov brat Josip u kategoriji do 53 kg osvojio je brončanu medalju. Njihov trener Čedo Kosanović zadovoljan je uspjehom koji su postigli i promocijom Ogulina kao grada sporta.

Na Europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe , koje je održano u Zagrebu od 28. svibnja do 3. lipnja 2019. godine, nastupila je u sastavu Hrvatske ženske reprezentacije i Ogulinka Ljerka Wolf . Već godinama vrlo uspješna kuglačica Ljerka Wolf je sa Hrvatskom reprezentacijom osvojila prvo mjesto. Njezin dugogodišnji trener Duško Gvozdić trenira je kao volonter i zaslužan je za njezine uspjehe.

10

Srp