ogulin

Novosti

14

Sij

Ogulin uplatio financijsku pomoć potresom pogođenim gradovima

  • Članak napisao/la, urednik

Nakon što sam u više navrata kontaktirao kolege gradonačelnike s potresom pogođenih područja, konkretno Siska, Gline i Petrinje, s ciljem da s njima dogovorim najbolji način kako im Grad Ogulin može pomoći, usuglasili smo se da je najbolje to učiniti putem novčane pomoći. Stoga je jučer, 14. siječnja 2021. godine, Grad Ogulin uplatio na račune gradova Siska, Gline i Petrinje ukupno 100.000,00 kuna. Ova sredstva će im barem dijelom olakšati funkcioniranje, obnovu razrušenih domova i infrastrukture te organizaciju pristojnih uvjeta za život tamošnjih stanovnika.

Već danas je od gradonačelnika spomenutih gradova stigla zahvala na uplaćenim sredstvima koju ovim putem prenosim vama poštovani sugrađani. Ovim činom svi građani Ogulina učestvovali su u pomoći tamošnjem stanovništvu koje živi u neljudskim uvjetima i bori se da bi si osiguralo minimalne uvjete za život i zato vam svima veliko hvala!

Ovim putem prenosim i zahvalu čelnika spomenutih gradova svim Ogulinkama i Ogulincima koji su nesebično priskočili u pomoć stanovnicima Siska, Gline, Petrinje i okolnih mjesta i svima koji su na bilo koji način donirali pomoć ugroženom stanovništvu.

Oguline HVALA!

gradonačelnik Ogulina
Dalibor Domitrović

13

Sij