ogulin

Novosti

14

Tra

Održana završna konferencija projekta „Zaželi II – Grad Ogulin“

  • Članak napisao/la, urednik

Dana 14. travnja 2022. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ogulin održana je završna konferencija projekta „Zaželi II – Grad Ogulin“ . Vrijednost ovog projekta je 2.300.400,00 kn,
a financiran sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda.

Na konferenciji su naglašeni rezultati projekta, provedbene aktivnosti, te utjecaj i značaj projekta za lokalnu zajednicu. Kroz ovaj projekt na razdoblje od 12 mjeseci bilo je zaposleno 25 teže zapošljivih žena koje su skrbile za više od 160 krajnjih korisnika, odnosno starijih i nemoćnih osoba i osoba u nepovoljnom položaju.

Završnoj konferenciji nazočili su gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović koji se u svom obraćanju zahvalio i čestitao svim sudionicima projekta te istaknuo njegovu važnost za grad i njegove starije stanovnike, zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja, pročelnice gradskih službi, voditelj odsjeka za gospodarstvo i fondove Europske unije, inicijalni začetnici projekta Neven Vujnović i Neven Ivošević, predstavnici partnera projekta i to  predstavnici Centra za socijalnu skrb Ogulin, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Karlovac i Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Na projekt, na završnoj konferenciji, osvrnula se i voditeljica projekta Nataša Zatezalo, vrijedne zaposlenice i korisnik koji su istaknuli svoje pozitivno iskustvo sudjelovanja u projektu.

Projekt „Zaželi II – Grad Ogulin“ ostvario je svoj cilj i svrhu te ostaje nada svih sudionika za realizaciju novih sličnih projekata i buduće zajedničke suradnje.

 

14

Tra