ogulin

Novosti

10

Vel

Održana završna konferencija projekta “Unapređenje socijalne infrastrukture Grada Ogulina“

  • Članak napisao/la, urednik

Dana 9. veljače 2023. godine (četvrtak), u 11 sati na adresi Struga 3A u Ogulinu, u rekonstruiranom i opremljenom objektu za pružanje poludnevnog boravka za djecu s teškoćama u razvoju održana je završnu konferenciju projekta „Unapređenje socijalne infrastrukture Grada Ogulina“ ukupne vrijednosti 10.9 milijuna kuna. Riječ je o projektu koji je u 100% iznosu financiran sredstvima Europske Unije. Prijavitelj projekta je Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin, a partner na predmetnom projektu je Grad Ogulin.

Osim predstavnika Grada Ogulina na čelu sa gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem, koji je istaknuo važnost ovog projekta za naš grad, i njegovim zamjenikom Danielom Vukeljom te članica GDCK Ogulin na čelu sa ravnateljicom Valentinom Bartolović, završnoj konferenciji nazočili su i predstavnice Karlovačke županije, ravnatelji ogulinskih škola i dječjeg vrtića, predstavnica udruge RADOST, projektanti i ostali dionici koji su na neki način vezani uz projekt.

Ova konferencija bila je još jedna prilika da se prezentira sve ono što je učinjeno u okviru ovog projekta, a svi nazočni imali su priliku osobno razgledati objekat i novouređene prostorije: učionicu, kuhinjski praktikum, prostoriju za igru, sobu za senzornu integraciju, snoezelen sobu, prostoriju za spremište didaktičkog materijala, prostorije za rad i boravak osoblja, kuhinja, sanitarne čvorove, spremišta, ostave, kotlovnicu i ostale popratne prostore.

09

Vel