ogulin

Novosti

18

Ruj

Održana sjednica Vijeća za prevenciju Grada Ogulina.

  • Članak napisao/la, administrator

U Velikoj dvorani Gradske vijećnice održana je sjednica Vijeća za prevenciju Grada Ogulina.
Na dnevnom redu  bilo je razmatranje prijedloga Policijske postaje Ogulin u svezi postavljanja znakova upozorenja na mostu preko kanjona rijeke Dobre.

Zbog učestalih vratolomnih prelazaka mladih u noćnim satima  preko lukova mosta iznad 30 metara dubokog kanjona, vožnje bicikala , snimanja selfija i drugih za život opasnih radnji, gradonačelnik je na prijedlog policije sazvao sjednicu Vijeća, kako bi članove vijeća upoznao sa ovim opasnim radnjama i poduzeo određene korake.
Kako  bez konzultacija s projektantima nije moguće izvoditi bilo kakve radove na mostu, zaključeno je da će se za početak postaviti table upozorenja o zabrani hodanja po lukovima mosta, a izmjenom Odluke o komunalnom redu dala bi se mogućnost policiji da sankcionira počinitelje.
Vijeće je raspravljalo, također na prijedlog policije , da se na izlazu iz Ulice Struga kod Doma zdravlja postavi ogledalo kako bi izlazak na Ulicu B. Frankopana bio sigurniji.
Vijeće je razmotrilo i podržalo zahtjev Mjesnog odbora Lomost da se ispred Doma Svetoga Roka postave stupići kako bi se spriječilo nepropisno parkiranje i tako omogućila preglednost vozačima koji izlaze iz Ulice Škrile na Lomošćansku cestu.

 

18

Ruj