ogulin

Novosti

28

Vel

Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina

  • Članak napisao/la, urednik

Dana 27. veljače 2020. godine (četvrtak), održana je 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina. Na dnevnom redu bilo je 14. točaka.
Na početku je podneseno Izvješće o radu Policijske postaje Ogulin za 2019. godinu nakon čeka je uslijedio Aktualni sat u podužem trajanju tijekom kojeg su vijećnici postavljali vijećnička pitanja na koje je Gradonačelnik dao odgovor.

O svom radu i poslovanju Izvješća za 2019. godinu podnijeli su ravnatelji Gradskih ustanova Pučkog otvorenog učilišta, Gradske knjižnice i čitaonice, Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke i Zavičajnog muzeja. Sva Izvješća naišla su na odobravanje i pohvalu vijećnika, a vezano za Gradske ustanove na dnevnom redu bio je i Zaključak na davanje suglasnosti na Izmjene i dopune Statuta Pučkog otvorenog učilišta i Odluka o imenovanju članova Natječajnog povjerenstva koje imenuje osnivač za provođenje javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke. Vijećnici nisu podržali Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o upisima i kriterijima upisa djece u Dječji vrtić „Bistrac“ koji im je izložila ravnateljica Vrtića.

Tu su još bile i Odluka o komunalnom redu sa manjim promjenama i Odluka o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Ogulina te je formiran novi Odsjek za gospodarstvo i fondove Europske unije za provedbu projekata Europske unije.
Sjednica je završila u 15 sati i 8 minuta.

 

 

19

Vel