ogulin

Novosti

21

Svi

Održan sastanak Stožera civilne zaštite Grada Ogulina

  • Članak napisao/la, urednik

Ponovno, nakon duljeg vremena i održavanja sastanaka Stožera civilne zaštite Grada Ogulina video konferencijom, današnji sastanak održan je u prostorijama HGSS-a Ogulin.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović otvorio je sastanak na kojem će se rezimirati sve odrađeno i najavio da u trenutno povoljnoj epidemiološkoj situaciji i ublažavanju svih mjera od strane Nacionalnog stožera i Stožer civilne zaštite Grada Ogulina obustavlja svoj intenzivni rad koji traje zadnja 2 mjeseca, uz napomenu da Stožer i dalje ostaje na snazi.

Članovi Stožera i njegovi pridruženi članovi podnijeli su kraća izvješća, gradonačelnik im se zahvalio, izrazio zadovoljstvo odrađenim i napomenuo da su ključne osobe u organizaciji rada iz svojih područja te su pokazali spremnost u nepredviđenim, izvanrednim okolnostima.

Zahvali gradonačelnika pridružila se i načelnica Stožera, zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja koja je istaknula da je ova izvanredna situacija operativno bila vrlo zahtjevna, ponekad zahtijevala i 24 satnu angažiranost što je rezultiralo malim brojem zaraženih na  našem području.

Svatko od nazočnih dao je svoj obol, odrađen je odličan posao, a posebnu zahvalu uputili su svim sugrađanima koji su pokazali odgovornost u situaciji u kojoj smo se svi našli, a za koju se nadamo da je iza nas.

21

Svi