ogulin

Novosti

31

Lis

Obilježen blagdan Svih svetih

  • Članak napisao/la, admin

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, gradonačelnik Dalibor Domitrović, njegov zamjenik Daniel Vukelja, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina Marinko Herman zajedno sa predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata s područja grada Ogulina, predstavnicima policije, vatrogasaca, županijskim i gradskim vijećnicima, ravnateljima i direktorima gradskih ustanova i tvrtki položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika na Trgu hrvatskih rodoljuba odavši počast svim poginulim hrvatskim braniteljima, svim onima koji su svoje živote dali za Domovinu.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve umrle na grobljima Sveti Petar, Ogulinski Hreljin, Sveti Jakov i na groblju u Zagorju Ogulinskom.

Blagoslov i molitvu predvodio je ogulinski župnik vlč. Nikola Prša, a u Ogulinskom Zagorju vlč. Mario Vazgeč. U obilježavanju je sudjelovala i Frankopanska garda i trubač Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin.

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana brojni građani obilazit će groblja i posjetiti posljednja počivališta svojih najmilijih.

26

Lis