ogulin

Novosti

31

Srp

O stranici

  • Članak napisao/la, administrator

Web stranice Ogulina su istovremeno i službene i promotivnog karaktera u predstavljanju našeg grada. U službenom smislu na stranicama su pozivi i zaključci sa sjednica Gradskog vijeća, te putem internetske Oglasne ploče dostupne su razne informacije i najave iz života grada. U promotivnom smislu s preko tisuću postavljenih stranica i nekoliko tisuća objavljenih fotografija može se puno saznati o Ogulinu, njegovoj povijesti, kulturi, školstvu, prirodnim ljepotama te o uvijek susretljivim i ljubaznim Ogulincima.

Stranice svakodnevno posjeti više tisuća različitih posjetitelja što čini ove stranice najstarijim, najvećim i najposjećenijim Internet portalom na ovim prostorima.

Prve web stranice Grada Ogulina izradio je davne 1998. godine mr. sc. Vinko Vuković. Od 2001. na dalje Internet stranice Grada Ogulina izrađuje tvrtka InfoStudio d.o.o. te ih i redovno održava, pa su iste od te godine dinamične i prate sve važne događaje i zbivanja u našem gradu i to tekstom, slikom i snimkom.

U izradu web stranica Grada Ogulina uz gradonačelnika sa zamjenicima, vijećnike Gradskog vijeća, zaposlenike Uprave Grada Ogulina, uključeni su i mnogi Ogulinci dostavljanjem fotografija za Foto galeriju, te raznih novosti vezanih za naš Ogulin, na čemu im se Grad posebno zahvaljuje.

Svoje prijedloge, sugestije, zapažanja, pohvale, kritike i ostalo, te svoje novosti za koje smatrate da bi ih trebalo objaviti na Stranicama, možete dostavljati preko kontakt forme >>>>

info@infostudio.hr

31

Srp