ogulin

Novosti

29

Svi

Maturijada 2023.

  • Članak napisao/la, admin

U petak, 26. svibnja 2023. godine svoj zadnji dan škole proslavili su učenici završnih razreda Obrtničke i tehničke škole Ogulin i Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana Ogulin. Njih oko 140 okupilo se u 9.30 sati kod „Hačkog“ i sa ravnateljima i razrednicima u povorci krenuli su Ulicom Bernardina Frankopana do Trga Petra Stipetića te ulicom Ivana bana Mažuranića prema Crvenom igralištu gdje se ove godine održao prigodni program.

Čestitke povodom završetka školovanja i daljnji uspjeh i sreću u daljnjem školovanju i životu poželjeli su im ravnatelji njihovih škola Zrinka Ceranić Jurković i Hrvoje Magdić te gradonačelnik Dalibor Domitrović koji je nagradio najbolje učenike generacije za koje je Grad Ogulin osigurao laptope.

Učenica generacije Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana je Lucija Stipetić, opća gimnazija, 4.b razred, razrednica prof. Ana-Marija Mihalić, a učenik generacije Obrtničke i tehničke škole Ogulin je Nikola Paušić, CNC operater, razrednik je Patrik Poljak.

Voditelji službenog dijela programa također su bili maturanti, Patricija Vučić i Šimun Sabljak. Po vlastitom izboru, zabavljao ih je DJ.

Organizator Maturijade je Grad Ogulin uz suradnju ravnatelja ogulinskih srednjih škola, PP Ogulin, JVP Ogulin i SKG Ogulin.

Sretno dalje maturanti!

15

Svi