ogulin

Novosti

17

Ožu

Koordinacija sa ravnateljima i direktorima gradskih ustanova i tvrtki

  • Članak napisao/la, urednik

U Velikoj gradskoj vijećnici Grada Ogulina održana je još jedna koordinacija gradonačelnika Dalibora Domitrovića i njegovih zamjenika sa ravnateljima i direktorima gradskih ustanova i tvrtki na temu aktualne situacije vezane uz koronavirus COVID-19.

Upoznao ih je sa zaključcima Stožera za civilnu zaštitu Grada Ogulina, te spomenuo hijerarhiju zapovijedanja koja se mora poštovati.
Gradonačelnik je upoznao prisutne sa Odlukom kojom se u gradskoj upravi primanje stranaka odgađa do daljnjega, da svoje zahtjeve građani rješavaju telefonskim putem ili elektronskom poštom te da se sve obavijesti i informacije objavljuju na web stranicama.

Naputak za takvo postupanje u ustanovama i tvrtkama dao je njihovim ravnateljima i direktorima, iako je to već uglavnom učinjeno. Ivanina kuća bajke i Zavičajni muzej bit će zatvoreni za sve posjete. Ravnatelji i direktori moraju prilagoditi i organizirati rad unutar svojih ustanova, organizirati dežurstva i godišnje odmore prema potrebi i trenutnoj situaciji, a posvetit će se odrađivanju tekućih poslova.

 

16

Ožu