ogulin

Novosti

07

Pro

Gradonačelnik ponovno poziva na dogovor o nastavku rada Gradskog vijeća

  • Članak napisao/la, administrator

Gradonačelnik Dalibor Domitrović ponovno je pozvao na sastanak predstavnike klubova vijećnika i stranaka čije vijećnike su građani izabrali u Gradskovijeće.

Kao i prošli put tako i sada povod sastanku je dogovor oko nastavka rada Gradskog vijeća i oko prijedloga kandidata za novog predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća.

Podsjećamo, dosadašnji predsjednik Željko Stipetić i njegov zamjenik Milan Sabljak su na početku prošle 11. sjednice dali ostavke na svoje funkcije. Druga zamjenica Nikolina Radulović nije bila nazočna na ovoj sjednici, pa nije mogla preuzeti predsjedanjem sjednicom. Zato je sjednica prekinuta, a nastavak rada još uvijek nije dogovoren.

Na sastanku će se razmotriti i pokušati dogovoriti nastavak 11. sjednice i izbor novog predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća kako bi se omogućio daljnji normalan rad Gradskog vijeća i provedba gradskih projekata.
Sastanak je zazvan za ponedjeljak, 10. prosinca, s početkom u 16:00 sati, a održat će se u Velikoj dvorani Gradske vijećnice Grada Ogulina.

07

Pro