ogulin

Novosti

27

Tra

Grad Ogulin poziva građane na proslavu Praznika rada uz besplatan grah i ogulinsku masnicu

  • Članak napisao/la, admin

Grad Ogulin, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Ogulina, Društvom Naša djeca Ogulin i Dječjim gradskim vijećem Ogulin, Puhačkim orkestrom DVD-a Ogulin, Moto klubom Vještice i Ski klubom Ogulin i Udrugom žena Ogulin, pripremio je program povodom proslave Praznika rada koji obilježavamo u ponedjeljak, 1. svibnja.

U ranijim jutarnjim satima obilježavanje Praznika rada započet će budnicom Puhačkog orkestra, a od 9 sati kreće defile članova Moto kluba Vještice sa Trga hrvatskih rodoljuba.

U slučaju povoljnih vremenskih uvjeta naš grad Međunarodni praznik rada tradicionalno će obilježiti na prostoru ŠRC Kneja s početkom u 10 sati, nastupom Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin i Ogulinskih mažoretkinja nakon čega će u 10 i 30 sati, uz ugostiteljsku ponudu uslijediti besplatna podjela graha za građane. Planirana je priprema oko 500 porcija. Udruga žena za naše građane pripremit će i ogulinsku masnicu. Za dobro raspoloženje svih okupljenih pobrinut će se ogulinski bend Carismo.
Društvo Naša djeca Ogulin i Dječje gradsko vijeće Ogulin pridružit će se proslavom Dana obitelji radionicama i sportskim igrama za djecu.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta održavanje proslave se planira na natkrivenom prostoru ogulinske gradske tržnice prema već utvrđenom rasporedu i vremenu predviđenom za Kneju.

Ukoliko kiše i bude, nećemo dopustiti da nas spriječi da svi zajedno sa našim sugrađanima obilježimo ovaj dan uz zajedničko druženje, dobru glazbu, grah i našu ogulinsku masnicu!

25

Tra