ogulin

Novosti

05

Lis

Dječji tjedan – susret sa gradonačelnikom

  • Članak napisao/la, administrator

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ Društvo Naša djeca Ogulin sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske,  a uz suradnju s ustanovama, udrugama i tvrtkama Grada u prvom punom tjednu listopada organizira Dječji  tjedan, koji ove godine traje od 1. do 7. listopada.


Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu.

Tradicionalnom primanju u Gradskoj vijećnici nazočili su članovi Društva Naša djeca Ogulin sa predstavnicima ogulinskog dječjeg vrtića te osnovnih i srednjih škola kao i članovima Dječjeg gradskog vijeća. Susret je održan sa zamjenicima gradonačelnika grada Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukelja.

Uvodno je predsjednica DND Ogulin Ljiljana Kaurić izvijestila zamjenike gradonačelnika o aktivnostima Društva Naša djeca, s posebnim osvrtom na manifestaciju koja je u tijeku, te podsjetila da naš grad od 2007. godine nosi status  „Grad Ogulin – prijatelj djece“.
 
Zamjenica Ivana Salopek Šumonja ovom prigodom je istaknula kako će Grad i dalje voditi brigu o najmlađima, a uslijedilo je ugodno druženje u opuštenoj atmosferi te zajedničko fotografiranje za uspomenu na Dječji tjedan 2018. godine.

01

Lis