ogulin

Novosti

29

Ožu

Dječje gradsko vijeće grada Ogulina proslavilo 5. rođendan

  • Članak napisao/la, administrator

Na sjednici su prezentirana izvješća sa 9. susreta gradova i općina prijatelja djece iz Jastrebarskog te Miće marunade održane u Lovranu.

{vsig}galerija126{/vsig}

Projekt Oživimo jedno igralište za buduće klizalište pokrenuli su vijećnici I. saziva DGV-a. U II. sazivu o njemu se često raspravljalo, kao i u sadašnjem III. sazivu, ali rješenja još nema. Ovaj je projekt prijavljen za ovogodišnji Naj projekt DGV-a na državnoj razini. Ovdje valja spomenuti da je prošlogodišnji projekt DGV-a grada Ogulina osvojio 1. nagradu na susretu u Koprivnici.
Novi projekt kojeg započinje ovaj saziv je Fitness na otvorenom. Cilj je projekta postavljanje sprava za rekreaciju na otvorenom te pametnih klupa koje bi koristile obnovljive izvore energije.
U nastavku sjednice detaljnije se govorilo o produženom boravku u ogulinskim osnovnim školama, podneseno je Izvješće o radu DGV-a za 2015. godinu te Plan rada za kalendarsku godinu 2016.

Na kraju sjednice, uz čestitke za 5. rođendan, istaknute su najznačajnije akcije i aktivnosti te pozitivna iskustva u proteklih pet godina.

Ljerka Salopek Bacanović

 

29

Ožu