ogulin

Novosti

17

Ruj

Dan ljubaznosti u prometu

  • Članak napisao/la, urednik

U partnerstvu sa Gradom Ogulinom, Policijska postaja Ogulin provela je akciju Dan ljubaznosti u prometu s ciljem poticanja odgovornog i savjesnog ponašanja u prometu.

Prema riječima načelnika Policijske postaje Ogulin Gorana Vukelje, 7. rujna 2020. godine na prometnicama našeg grada Ogulina policijski službenici PP Ogulin nadzirali su promet i to savjesne, ali i nesavjesne vozače i tom prilikom evidentirali 26 vozača koji su pokazali jedan zavidni nivo prometne kulture, koji su obavezno stali prije pješačkog prijelaza, propustili pješake i dalje nastavili sa svojim sudjelovanjem u prometu. Od 26 takvih vozača napravljena je daljnja selekcija od 5 vozača koji nisu do sada kažnjavani i primjer su savjesnih vozača sa uzornim ponašanjem u prometu.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović u nazočnosti zamjenice gradonačelnika Ivane Salopek Šumonja, predsjednika Savjeta za sigurnost prometa Karlovačke županije Dubravka Galića i načelnika PP Ogulin Gorana Vukelje uručio je našim  građanima, savjesnim vozačima prigodna priznanja i simbolične poklone te im se zahvalio na njihovoj uzornoj prometnoj kulturi kojom mogu biti primjer drugima i što paze u prometu na sebe i svoje sugrađane.

 

 

14

Ruj