ogulin

Novosti

02

Lip

12. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina

  • Članak napisao/la, urednik

Dana 01. lipnja 2020. godine (ponedjeljak) održana je 12. sjednica Gradskog vijeća. Nakon razdoblja trajanja mjera Nacionalnog stožera uslijed epidemije COVID-19 tijekom kojeg su dvije sjednice Gradskog vijeća održane putem video sastanaka, ali samo kako bi se donijele hitne i neodgodive odluke, 12. Sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina ponovno je održana u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice poštujući sve preporuke epidemiologa, uz nazočnost gradonačelnika Dalibora Domitrovića i njegovih zamjenika te 15 od 17 gradskih vijećnika na čelu sa predsjednikom Gradskog vijeća Marinkom Hermanom.

Dnevni red sastojao se od ukupno 36. točaka. Na aktualnom satu, koji se nije održavao na sjednicama Gradskog vijeća putem video konferencije, postavljeno je 5 vijećničkih pitanja od strane oporbenih vijećnika. Uslijedilo je Izvješće gradonačelnika za drugu polovinu 2019. godine koje je prihvaćeno sa 10 glasova ZA i 5 PROTIV.

Na taj način je izglasano još 6. točaka, dok je ukupno 14. točaka dnevnog reda doneseno jednoglasno, a 13. točaka sa 10 glasova ZA i 5 suzdržanih glasova.
Sjednica je završila u 14 sati i 36 minuta.

30

Svi