Večer mažoret plesa

Od 2006.¸godine Ogulinske mažoretkinje Društva "Naša djeca" u znak sjećanja na njihovog osnivača Stanka Mazora organizirale su u nedjelju 16, rujna 2012. humanitarnu večer.

Večer mažoret plesa

Za sve ono što je učinio za mažoretkinje i mažoret ples, Hrvatski mažoret savez ustoličio je godišnju nagradu "Stanko Mazor", za promicanje mažoret plesa u Republici Hrvatskoj.

Tu nagradu do danas su dobile mažoretkinje iz grada Klinča Sela, Pule, Pakoštana, Oroslavja, Vukovara, Grubišnog Polja i Zagreba. Početak večer otvoren je prekrasnom prezentacijom u kojoj je prikazan rezime djelovanja Ogulinskih mažoretkinja od 1993. godine pa sve do danas.

Večer mažoret plesa

Nakon prezentacije večer je krenula sa svojim programom. Na samom početku službenog programa sve je srdačno pozdravila predsjednica Društva "Naša djeca" Ogulin Ljiljana Kaurić, posebno gradonačelnika gospodina Nikolu Magdića i predsjednika gradskog vijeća gospodina Milana Sabljaka. Predsjednica je podijelila zahvalnice gostima: Puhačkom orkestru dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrbovskog, Svetojanskim i Karlovačkim mažoretkinjama zatim i sadašnjim trenericama Antoneli Francetić, Davorki Tonković, Anamariji Glad i Nives Francetić.

Večer mažoret plesa

Za dugogodišnje članstvo u Ogulinskim mažoretkinjama zahvalnicu su dobile i bivše mažoretkinje koje su protekle godine napustile tim, a to su: Tea Jurašić, Martina Štrk i Anamarija Kunić.

Večer mažoret plesa

Nakon govora krenulo se sa plesom. Ogulinske mažoretkinje predstavile su se sa svim timovima: dječji sastav, mala škola, kadeti B, kadeti A, seniorski tim, solo nastup Marije Ceranić i Lare Tonković kao predstavnice seniorskog tima te kadetkinje Vane Poljak i tria kadetkinja Ane Španić, Anite Mihalić i Adrijane Grdić.

Večer mažoret plesa

Svetojanske mažoretkinje predstavile su svoj seniorski sastav kao i Kalovačke mažorektinje sa dvije točke, a prijatelji iz Vrbovskog večer su uljepšali sa 3 izvedbe.

Večer mažoret plesa

Na samom kraju programa Ogulinske mažoretkinje priredile su zajedničku točku svih svojih timova i time privele kraju još jednu svoju večer.

Večer mažoret plesa

I ove godine manifestacija je bila humanitarnog karaktera, te je pomoć upućena ambulanti za neurorazvojnu rehabilitaciju pri Općoj bolnici Ogulin, ambulanti djece sa posebnim potrebama.

Večer mažoret plesa

Hvala svim sponzorima i volonterima koji su pomagali pri organizaciji, a posebno veliko hvala mažoretkinjama koje su nam omogućile dvosatni program uživanja u sklopu Dana grada.

 Nives Francetić

 

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza