2. sjednica Savjeta mladih Grada Ogulina 20.kolovoz 2012. ; 18:00 sati Na početku sjednice Savjeta mladih, predsjednik Mario Sušanj pozdravio je prisutne i predložio dnevni red koji je jednoglasno usvojen, kao i zapisnik s konstituirajuće sjednice.

Predsjednik Sušanj, obrazložio je aktivnosti koje bi Savjet mladih mogao odraditi do kraja 2012., i u 2013. godini i pozvao članove da se uključe u raspravu.

Nakon kraće rasprave u kojoj su sudjelovali svi, članovi Savjeta predložili su Program rada, koji će predsjednik prezentirati na Gradskom vijeću zatražiti usvajanje.

Članovi Savjeta sudjelovat će u radionicama, susretima i konferencijama povezanim s problemima mladih koji nisu u Programu rada i u skladu s financijskim mogućnostima Grada Ogulina.

Predsjednik Sušanj predložio je izradu Facebook profila Savjeta mladih Grada Ogulina i otvaranje službene mail adrese. Također predlaže i izradu novog službenog „loga“, a Dejan Šimić je ponudio izradu 2-3 prijedloga.

Predsjednik Mario Sušanj

 

Google
 

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza