Popularni linkovi

Poduzetnička zona Ogulin

Pučko otvoreno učilište Ogulin

Savjet mladih Grada Ogulina

Turistička zajednica Grada Ogulina

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke

Grad Ogulin - prijatelj djece

Sportska zajednica Grada Ogulina

Radio Ogulin

Vodovod i kanalizacija Ogulin

Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin

Župa Sv. Križa Ogulin

Popis svih linkova

Učenici od 1. do 4. razreda ekonomskog smjera Gimnazije B. Frankopana Ogulin, zajedno sa svojim profesoricama,  posjetili su Gradsku upravu. 

Učenike je dočekao i pozdravio u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice gradonačelnik Dalibor Domitrović i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja. 

U okviru nastavnog predmeta Poduzetništvo, učenici usvajaju sadržaje vezane uz postupak osnivanja obrta i  trgovačkih društava.

O tome im je predavanje održao voditelj Ureda državne uprave Ispostave Ogulin, Dragan Maljković, koji je objasnio postupak osnivanja obrta i njegove prednosti u odnosu na trgovačka društva.

O gospodarstvu Grada Ogulina i o potporama  obrtnicima i poduzetnicima govorio je gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika, prezentirajući učenicima mjere potpora Grada Ogulina za 2018. godinu. Pored diskusije na stručnu temu, učenike je zanimao i društveni život Grada, pa su gradonačelnika pitali i za klizalište, bazen i CineStar  tj. završetak kina u Ogulinu.

Karmela Matić

Google

EU Info

27.11.2017. Pregled trenutno otvorenih natječaja sa rokovima i naznačenim Internet-stranicama na kojima možete naći više informacija >>

21.11.2017. ESIF krediti za rast i razvoj >>


EU info arhiva

Vremenska prognoza

  Foto galerija

Telefonski imenik