ogulin

Novosti

03

Svi

Vijećnici Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina sudjelovali na 11. Opatijskom dječjem danu

  • Članak napisao/la, administrator

Plesnim i glazbenim točkama predstavile su se mažoretkinje grada Opatije, djeca iz Glazbene, talijanske igraonice Girotondo, polaznici radionice Music box te zbor opatijske OŠ Rikarda Katalinića Jeretova. Prisutnima su se obratili i gosti, vijećnici Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina.

{vsig}galerija131{/vsig}

Nakon programa svečanog otvaranja djeca su sudjelovala u mnogobrojnim radionicama i igraonicama organiziranim na prostoru sportske dvorane: likovnoj radionici, DJ radionici, radionici kozmetičkog tretmana lica za tinejdžere te igrama Čovječe ne ljuti se, u prirodnoj veličini i slaganju velikih domina. Djelatnici policije izložili su svoja vozila te zainteresiranoj djeci pokazali kako se uzimaju otisci prstiju. Niz radionica održan je i na raznim lokacijama cijeloga grada.

Za vijećnike Dječjeg gradskog vijeća grada Ogulina susret u Opatiji bio je novo iskustvo te svojevrsna priprema za brojne nadolazeće aktivnosti u gradu Ogulinu, a posebno jubilarni, 10. susret Gradova i općina prijatelja djece, planiran za listopad ove godine.

 

29

Tra