ogulin

Novosti

01

Ruj

Teniski klub Frankopan

  • Članak napisao/la, administrator

Teniski klub Frankopan

 

Prije dvanaest godina, točnije 21.08.1997. godine, sveukupni, a posebno teniski sport u Ogulinu postao je bogatiji za još jedan sportski klub. Naime, toga dana stavljen je u uporabu teniski teren TK Frankopan Ogulin.

 

 

Trenutno vršimo upise djece u školu tenisa.  Prijaviti se mogu djeca od pet godina starosti na više. Prilikom upisa polaznicima se poklanjaju reket i loptice. Treninge vode licencirani učitelji tenisa.

Klub je nastao kao logična posljedica i želja za afirmiranjem dugogodišnjih teniskih djelatnika Krešimira i Tihomira Tonkovića koji su na privatnom zemljištu, vlastitim radom i sredstvima izgradili teniski teren sa svim popratnim sadržajima. Uz rijeku Dobru u prekrasnoj prirodi nasuprot brdu Krlenac sa pogledom na Klek i buduće skijalište Kranjčevka u oazi mira i zelenila klub djeluje dvanaestu godinu okupljajući sve uzraste mladih organiziranih u tenisku školu. Osim klupskih turnira za djecu, klub organizira izuzetno kvalitetne veze sa TK Vrbovsko.

TK Frankopan
Trener Marijan Tonković i polaznici škole tenisa

Sve navedeno privlači i brojne rekreativce koji tu pronalaze dobru relaksaciju uz ugodno druženje. Dokaz tome je veliki broj članova kluba, gdje se nerjetko mogu naći i tri generacije iz jedne obitelji kako provode vrijeme u igranju tenisa.

TK Frankopan broji preko tridesetero djece i dvadeset rekreativaca, kao i tri trenera od kojih je jedan sa najvišom teniskom školom, a drugi sa najdužim trenerskim stažom u Ogulinu. Klub je otvoren svima, a kvalitetu u svim segmentima jamčimo svojim imenom.

 

Adresa: Prapuće – Brod 21, 47300 Ogulin
E-mail: marijan_tonkovic@yahoo.com
Web adresa: www.tkfrankopan.tk
Mobitel: 098 531 927 – trener Marijan Tonković

Predsjednik Krešimir Tonković

01

Ruj