ogulin

Novosti

01

Ruj

Svečano otvorenje novog dječjeg vrtića u Ogulinu

  • Članak napisao/la, urednik

 

Gradonačelnik Dalibor Domitrović simboličnim rezanjem vrpce uz pomoć mališana koji pohađaju vrtić otvorio je novu zgradu Dječjeg vrtića „Bistrac“ Ogulin koja će svoja vrata otvoriti djeci koja će biti smještena u 4 jasličke i 4 vrtićke skupine te će zajedno sa postojećim objektom usluga predškolskog odgoja i obrazovanja biti osigurana za ukupno 320 djece, odnosno za svu djecu svih zaintersiranih roditelja s područja grada Ogulina.

Pored gradonačelnika koji se zahvalio svima koji su sudjelovali u ovom značajnom projektu ukupne vrijednosti 16,4 mil.kuna, svečanosti otvorenja nazočili su i županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman, zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja, čelnici brojnih ustanova, gradski vijećnici i drugi uzvanici. Župnik Župe sv. Križa u Ogulinu Nikola Prša također je uveličao svojom nazočnošću ovo otvorenje i blagoslovio novoizgrađeni vrtić.

Ravnateljica vrtića Anita Domitrović pozdravila je sve djelatnike dječjeg vrtića te izrazila zahvalnost na najljepšem daru za 65. rođendan vrtića, a svima njima, svoj djeci i roditeljima želimo uspješan, sretan i veseo početak nove pedagoške godine!

 

31

Kol