ogulin

Novosti

08

Lip

Sanacija odlagališta otpada Sodol

  • Članak napisao/la, urednik

U zgradi Gradske uprave održan je sastanak vezan uz aktivnosti na sanaciji odlagališta otpada Sodol. Sastanak je održan s ciljem da se gradonačelnika upozna s tijekom izvođenja radova na preslagivanju postojećeg otpada na odlagalištu komunalnog otpada “SODOL” te o mogućim načinima završetka ove faze radova, a sukladno sklopljenom Ugovoru za izvođenje radova na sanaciji odlagališta otpada Sodol u Ogulinu -preslagivanje otpada sa Izvođačem radova tvrtkom Opera group d.o.o. iz Zagreba.

Zaključeno je da su svi do sada obavljeni radovi izvršeni planiranom dinamikom i u planiranom opsegu. Obzirom na mogućnosti, na prijedlog ovlaštenih nadzora i u skladu s propisima o javnoj nabavi dogovoreno je da se izvedu i naknadni radovi koji se odnose na odlagališnu prometnicu te da se završetak izvođenja svih radova planira zaključno s 31.07.2021. godine.

Sastanku su uz gradonačelnika Dalibora Domitrovića bili nazočni i predstavnik izvođača Mario Mlinar i Dario Lipošćak, nadzorni inženjer građenja Dragutin Jakšić, geodetski nadzor Dragan Furić, projektantski nadzor Martina Cvjetičanin, predstavnik SKG d.o.o. Dario Marković te predstavnici Grada Ogulina, Dubravka Salopek i Zdravko Božičević.

 

08

Lip