ogulin

Novosti

17

Stu

Raspisani natječaji za projekt Zaželi II – Grad Ogulin

  • Članak napisao/la, urednik

Krajem listopada gradonačelnik Dalibor Domitrović u ime Grada Ogulina kao nositelja projekta pod nazivom Zaželi II – Grad Ogulin potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta u vrijednosti 2,3 milijuna kuna. Projekt je financiran u 100% iznosu i to sredstvima Europske unije ( 85%) i Republike Hrvatske iz državnog proračuna (15%). Partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Karlovac i Centar za socijalnu skrb Ogulin.

Za provedbu projekta Zaželi II Grad Ogulin raspisao je natječaj za zapošljavanje za dvije osobe na određeno radno vrijeme i to za voditelja projekta i koordinatora projekta koji će zajedno sa zaposlenicima Grada Ogulina steći dodatna znanja i iskustva prilikom 18 mjesečne provedbe projekta. Plaće novozaposlenih neće ići na teret Grada Ogulina već će se u potpunosti financirati iz projekta.
Natječaji su 16. studenog 2020. godine objavljeni na službenoj web stranici Grada Ogulina i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a rok prijave je 24. studeni 2020. godine.

17

Stu