ogulin

Novosti

28

Stu

Radio Ogulin – tradicija emitiranja duga preko pola stoljeća uspješno se nastavlja

  • Članak napisao/la, administrator

Ponuda je sadržavala ukupno 8 poglavlja – osnovne informacije, programsku osnovu i detaljno obrazloženu programsku shemu, programsku osnovu za objavu na internetskoj stranici Agencije za elektroničke medije, isprave o bonitetu i druge financijske podatke o uspješnom poslovanju Radija te podatke o prostornim uvjetima i tehničkim uvjetima i opremljenosti Radio Ogulina. Ponudi je priloženo sveukupno 21 prilog-dokaz o ispunjavanju svih zakonom propisanih uvjeta za dobivanje koncesije.
Vijeće za elektroničke medije je, nakon provedenog postupka sukladno članku 73. Zakona o elektroničkim medijima (NN 153/09, 93/13 i 136/13), donijelo odluku o davanju koncesije Radio Ogulinu za pružanje medijskih usluga radija za narednih 9 godina.
Uzevši u obzir da je od 30-ak podnositelja na razini Hrvatske koji su po ovom natječaju Vijeću za elektroničke medije poslali ponudu za davanje koncesije za pružanje medijskih usluga radija, Vijeće za elektroničke medije odbilo ponude 7 podnositelja, možemo sa zadovoljstvom reći da je Radio Ogulin među onim ponuditeljima koji su uspjeli ispuniti vrlo stroge zakonske uvjete – stručne, programske, tehničke i financijske potrebne za dobivanje koncesije. Radio Ogulin će nastaviti tradiciju emitiranja dugu 51 godinu i tako i nadalje izvještavati svoje slušatelje o svim potrebnim informacijama, promicati lokalne vrijednosti, kulturu, tradiciju i raznolikost.

Čestitamo Radiju Ogulin na dobivenoj koncesiji i puno uspjeha u daljnjem radu!

Grad Ogulin

 

25

Stu