ogulin

Novosti

05

Lip

POZIV za podnošenje prijava šteta od prirodne nepogode-poplave

  • Članak napisao/la, urednik

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin 1. lipnja 2023. godine donijela je Odluku o proglašenju prirodne nepogode – poplave za područje gradova Karlovac, Ogulin i općina Josipdol i Tounj, gdje je zbog poplave u razdoblju od 17.05. do 20.05.2023. godine nastala velika materijalna šteta na poljoprivredi, građevinama, opremi, javnoj infrastrukturi i prometu.

Pozivaju se svi građani i pravne osobe s područja grada Ogulina, koji su pretrpjeli štetu od posljednje poplave, da podnesu prijavu štete putem obrasca dostupnog na Internet stranici Grada Ogulina na poveznici niže.

Obrazac PN Prijava štete od poplave Ogulin

Obrazac se može i osobno podignuti u Gradu Ogulinu na adresi Bernardina Frankopana 11, 2. kat, soba 35a. Za sve eventualne informacije možete se obratiti na: 047/659-090, 098/402-483, greta.zanic@ogulin.hr .

Prijave štete podnose se do 9. lipnja 2023. godine (petak) i to osobno ili putem pošte na adresu Grad Ogulin, B. Frankopana 11, 47300 Ogulin ili elektroničkim putem u PDF formatu na adresu episarnica@ogulin.hr .

Gradsko Povjerenstvo za procjenu šteta će nakon zaprimanja pojedinačnih prijava šteta, u roku od 50 dana dostaviti konačnu procjenu šteta od poplave županijskom povjerenstvu, a županijsko povjerenstvo za procjenu štete će u roku od 60 dana državnom povjerenstvu, putem Registra šteta, dostaviti konačno izvješće o šteti za područje Karlovačke županije.

01

Lip