ogulin

Novosti

28

Kol

Potpredsjednici Gradskog vijeća

  • Članak napisao/la, administrator

 

Milan Sabljak

Milan Sabljak

Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina rođen je 1961., u Ogulinu, osnovnu i srednju školu završio u Ogulinu, diplomirao na Građevinskom fakultetu 1986. i stekao zvanje dipl. inž. građevinarstva.

Oženjen, dvoje djece, učesnik Domovinskog rata, od 1997. direktor hidroelektrane Gojak i HE Lešće.

U nekoliko mandata član i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Salopek Selo, predsjednik Nadzornog odbora Poduzetničke zone Ogulin, predsjednik Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, član Školskog odbora Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, predsjednik Veslačkog kluba Sabljaci i član Izvršnog odbora KUD-a Sveti Juraj Zagorje.

 
 

Siniša Ljubojević

Siniša Ljubojević
Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Ogulina rođen je 5.10.1979. u Ogulinu, gdje završava osnovnu školu i srednju, smjer elektrotehnike u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin.  
 
U Zagrebu upisuje i završava stručni studij elektrotehnike na Tehničkom veleučilištu Zagreb, te stječe zvanje stručnog specijaliste inženjera elektrotehnike. 2007. godine zapošljava se u HEP-u ODS –Elektra Karlovac. 
 
2009. godine na lokalnim izborima izabran je za vijećnika Gradskog vijeća Grada Ogulina, a 2010. godine, na dopunskim izborima, izabran je za zamjenika gradonačelnika Grada Ogulina iz redova srpske nacionalne manjine.
 
Od 2013.- 2017. obnašao je dužnost zamjenika župana Karlovačke županije, a 2017. godine ponovno je izabran za vijećnika Gradskog vijeća Grada Ogulina. 
 
Oženjen je i otac jednog djeteta. 

 

28

Kol