ogulin

Novosti

04

Tra

Potpisan ugovor o nabavi kompaktora za sabijanje otpada

  • Članak napisao/la, urednik

U Gradskoj upravi Grada Ogulina gradonačelnik Dalibor Domitrović i direktor tvrtke O-K-TEH d.o.o. g. Darko Pivac potpisali su ugovor o javnoj nabavi  rabljenog kompaktora Bomag BC 772 RB-2. Vrijednost kompaktora je 1.749.625,00 kn s uključenim PDV-om.

Tvrtka O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba kompaktor će isporučiti u roku od 60 dana od dana potpisivanja ovog ugovora, a koristit će ga gradska tvrtka Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin na odlagalištu komunalnog otpada Sodol na kojem su tijekom 2021. godine izvedeni radovi preslagivanja otpada kao početni dio radova na sanaciji odlagališta. Otpad se premjestio i ugradio na dno postojeće vrtače te je formirana baza za daljnje odlaganje otpada. Od iznimne je važnosti pravilna ugradnja i zbijanje otpada koji se svakodnevno dovozi na odlagalište te ga je potrebno rasprostirati u slojevima preko radnog polja i istovremeno zbijati.

U tu svrhu Grad Ogulin je sredinom veljače 2022. godine pokrenuo otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za nabavu rabljenog kompaktora, a na objavljeni poziv na nadmetanje pristigla je jedna ponuda i to ponuda tvrtke O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba s kojom je danas i sklopljen ugovor.

30

Ožu