ogulin

Novosti

17

Srp

Otkazana završna konferencija projekta

  • Članak napisao/la, urednik

Završna konferencija za medije projekta ''Recikliraj za bolje sutra'', koja se trebala održati 10. srpnja 2020. godine u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice
Ogulin, otkazana je zbog izvanredne situacije uzrokovane činjenicom da je nekoliko zaposlenika Grada Ogulina pozitivno na koronavirus, a većini zaposlenika, uključujući i voditelja projekta, određena je mjera samoizolacije.

Obzirom da razdoblje provedbe projekta završava 23. srpnja 2020. godine iz prethodno navedenih razloga i tehničke nemogućnosti održavanja, završnakonferencija neće biti održana u planiranom obliku, o čemu je obaviješeno nadležno provedbeno tijelo, svi dionici projekta te putem medija i cjelokupna javnost.

Kroz nepune dvije godine trajanja projekta provedene su sljedeće aktivnosti: izrada internet stranice i otvaranje profila na društvenim mrežama; tisak promotivnog
materijala (letci, brošure, plakati, naljepnice za kontejnere, slikovnice i bojanke za djecu); radionice za djecu; javne tribine i radionice za građane; natjecanje za osnovne škole; obilježavanje događaja; banneri projekta; radijske emisije i spotovi.

Cjelokupnu prezentaciju završne konferencije projekta pogledajte u prilogu.

17

Srp