ogulin

Novosti

15

Ruj

Ogulin proslavio Dan Grada i župe Svetoga Križa

  • Članak napisao/la, administrator

Ogulin proslavio Dan Grada i župe Svetoga Križa

Dan proslave 14. rujna, Dan grada Ogulina i blagdan Uzvišenja Svetoga Križa, započeo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za sve poginule u Domovinskom ratu i sve one koji su dali živote za naš grad.

Misu i procesiju povodom blagdana Uzvišenja Svetoga Križa predvodio je Gospićko senjski biskup mons. Zdenko Križić uz koncelebraciju svećenika ogulinskog dekanata.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ogulina  u nazočnosti  mnogih uzvanika gradonačelnik Dalibor Domitrović u svom obraćanju istaknuo je pored ostalih i projekt razvoja drvne industrije te je u sklopu toga prikazan film o drvnoj industriji nekada  i potencijalima za budući razvoj.

{vsig}galerija191{/vsig}

Dodijeljena su, kao i svake godine,  priznanja za stvaralački rad koja su dobili: Tvrtka Bjelin, Udruga Oda prijateljstvu, don Robert Zubović, Višnja Lipošćak i obitelj Kopšiva.

Skupu su se obratili i uvaženi gosti zamjenica gradonačelnika Karlovca Andreja Navijalić, izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane i načelnika Glavnog stožera RH brigadni general Željko Živanović i izaslanik predsjednika Vlade, predsjednik Skuštine Karlovačke županije Ivan Vučić.

Karmela Matić

14

Ruj