ogulin

Novosti

23

Ožu

Održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Ogulina

  • Članak napisao/la, urednik

Nakon što je Gradsko vijeće Grada Ogulina, temeljem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Ogulina, na sjednici održanoj 3. ožujka 2023. godine izabralo članove i zamjenike članova Savjeta mladih Grada Ogulin, u srijedu 22. ožujka održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Ogulina na kojoj je za predsjednicu izabrana Ana Salopek, a za zamjenika predsjednice Marino Šegan.

Ostali članovi i zamjenici članova Savjeta mladih Grada Ogulina su Matija Ceranić, Gabrijela Ivanjko, Grgur Marut, Mateja Pintar Trbović, Lana Puškarić (članovi); Anamarija Ceranić, Emanuel Dujmić, Ira Tišma, Sandra Brozović, Dora Kurelac, Daniel Stipetić i Nikola Prebežić (zamjenici članova).

Biraju se na razdoblje od tri godine.

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Ogulina koje se osniva u cilju promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović, zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja i predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman, koji su nazočili ovoj sjednici, čestitali su svim izabranim članovima i zamjenicima članova, posebno predsjednici i njenom zamjeniku te im poželjeli puno sreće i uspjeha u njihovom daljnjem radu i zajedničkoj suradnji.

17

Ožu