ogulin

Novosti

26

Tra

Održana 8. sjednica Gradskog vijeća

  • Članak napisao/la, administrator

U srijedu 26. travnja 2018. godine u 17,00 sati održana je 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina, sa samo četiri točke dnevnoga reda.

Kako je na početku sjednice obrazložio predsjednik Željko Stipetić, ovo bi bila tematska sjednica da u Statutu Grada Ogulina postoji takav termin , ali je redovita sa posebnim točkama dnevnoga reda. 

Dnevni red odnosio se na donošenje odluka o raspisivanju natječaja za prodaju nekretnina u Poduzetničkoj zoni i raspisivanje natječaja za osnivanje prava građenja na nekretninama u Poduzetničkoj zoni. Pored ovih odluka na dnevnom redu bila je i odluka o davanju suglasnosti Karlovačkoj županiji kao nositelju projekta širokopojasnog interneta , da provede postupak javne nabave za projektiranje i izgradnju mreže širokopojasnog interneta za područje „Projekta III“ – gradova : Ogulin i Slunj, te općina Cetingrad, Josipdol, Plaški, Rakovica , Saborsko i Tounj.

S obzirom da je to ipak bila tematska sjednica skinuta je s dnevnoga reda prva točka aktualni sat , na veliko nezadovoljstvo oporbenih stranaka, koje su ipak glasovale za predložene odluke , tako da su donesene jednoglasno.

Sjednica je završila u 18,00 sati.

Karmela Matić

26

Tra