ogulin

Novosti

20

Tra

Odluka o kretanju na području Karlovačke županije bez e-propusnice

  • Članak napisao/la, urednik

Nakon što je od Stožera civilne zaštite Karlovačke županije zaprimljen Prijedlog za ukidanje mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj na području Karlovačke županije (kretanje bez e-Propusnice), dana 19. travnja 2020. godine održan je sastanak Stožera civilne zaštite Grada Ogulina putem video konferencije na kojem su pored članova Stožera CZ Grada Ogulina prisustvovali i načelnici Stožera civilne zaštite Općina Plaški, Saborsko, Tounj i Josipdol.

Svi navedeni su se usuglasili sa navedenim Prijedlogom te je takva suglasnost upućena Stožeru CZ Karlovačke županije koji je Nacionalnom stožeru uputio prijedlog za ukidanje mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta na području Karlovačke županije. Prijedlog je uputio uz suglasnost svih gradova i na temelju činjenice što već  6. dan nema novooboljelih osoba u našoj županiji.

Odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite omogućeno slobodno kretanje unutar granica Karlovačke županije bez e-propusnica, a propusnice će odsada biti potrebne samo za odlazak u druge županije.

Naše sugrađane i dalje molimo za poštivanje svih važećih odluka i mjera te maksimalnu odgovornost u postupanju.

18

Tra