ogulin

Novosti

06

Lis

Mediji

  • Članak napisao/la, administrator

Ogulin je dobro popraćen u medijima pa tako već dugi niz godina djeluje Radio Ogulin na frekvenciji 96,6 MHz, svakodnevno informirajući svoje građane s novostima iz grada, općine i županije. Od 2006. godine Radio Ogulin dostupan je na Internetu za javno slušanje te je tako dostupan cijelom svijetu.

Što se tiče televizijske promidžbe grada, najmanje jednom tjedno možemo na Karlovačkoj televiziji pogledati Ogulinsku kroniku sa zbivanjima iz protekloga tjedna.

Ogulinski list u tiskanom izdanju od 1994. godine redovno jednom mjesečno informira svoje žitelje sa svim zanimljivim informacija, a od 2006. djeluje kao Internet portal gdje možete uvijek pratiti novosti vezane uz Ogulin: politiku, sport, zabavu i slično…

Kao medije valja spomenuti i ovaj portal (www.ogulin.hr) koji skroz od 1998. godine redovno prati novosti vezane uz Ogulin, te ih tako čini dostupne cijelom svijetu putem Interneta. Službeni Internet portal grada Ogulina, ne samo da je prvi takav u Ogulinu ili Karlovačkoj županiji, već je i među prvima u Hrvatskoj.

U Ogulinu djeluje i novi portal Ogulin–info koji nam redovno donosi mnoštvo vijesti iz Ogulina, čitave Hrvatske i Svijeta, te se isti distribuira i u tiskanom izdanju i to besplatno u naknadi od 5.000 primjeraka!

06

Lis