ogulin

Novosti

13

Ožu

Koordinacija ravnatelja i direktora gradskih ustanova i tvrtki

  • Članak napisao/la, urednik

U Velikoj gradskoj vijećnici Grada Ogulina održana je koordinacija ravnatelja i direktora gradskih ustanova i tvrtki. Nazočni su bili i djelatnici gradske uprave. Na početku svog izlaganja gradonačelnik Dalibor Domitrović uz podršku svojih zamjenika kao prioritet je postavio novonastalu situaciju vezanu uz koronavirus COVID-19 te što bolju organiziranost i pripremu u nadolazećem periodu. Prije svega, naglasio je, potrebno je provoditi mjere koje dolaze od nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera CZ Karlovačke županije i pokazati maksimalnu odgovornost u provedbi odluka od kojih je u ovom trenutku na snazi Odluka o odgodi svih javnih okupljanja.

Gradonačelnik je nazočne sažeto upoznao sa brojnim projektima i radovima koji su u tijeku ili koji slijede, a njihova ukupna vrijednost je preko 100 mil. kuna.

Ravnatelji i direktori su izvijestili o mjerama koje već provode i namjeravaju provoditi, naročito higijenske i sanitarne koje su i inače na visokom nivou te su kratko iznijeli aktualne situacije i planove za daljnji rad, ukoliko to uvjeti budu zadovoljavali.

 

 

13

Ožu